EIL  •  FOTBALL  •  HÅNDBALL  •  INNEBANDY  •  TENNIS  •  ALLIDRETT

Fotballgruppa ansetter sportslig leder

Sindre Mikkelsen er ansatt som sportslig leder i fotballgruppa i en 40% stilling!

Under kan dere lese en hilsen fra vår vår nye sportssjef:

Hei, alle sammen!
Mitt navn er Sindre Mikkelsen og vil i året 2024 arbeide i en 40% stilling i Ellingsrud som sportssjef for fotballen kombinert med en 60% stilling som utviklingsleder i Grorud IL. Det gleder meg å komme tilbake til Ellingsrud. Jeg er godt kjent med Ellingsrud, da jeg både har spilt fotball i Ellingsrud og har gått på Ellingsrud skole. Selv om det er mye som har endret seg her siden jeg sist var en del av Ellingsrud-familien, gleder det meg å se at kjerneverdiene i idrettslaget er de samme. I Ellingsrud settes respekt, nærhet og kjærlighet først. Og dette sammen med idrettsglede vil være med på å sørge for at enda flere på Ellingsrud opplever idrettsglede gjennom lokale idrettslag, slik som jeg gjorde gjennom min oppvekst.

Jeg ser frem til å arbeide om å videreutvikle Ellingsrud og å høre fra dere!

Dersom det er noen som har noen spørsmål kan henvendelser sendes til sindre@ellingsrud.no

Vi ses!

Med vennlig hilsen
Sindre Mikkelsen