EIL  •  FOTBALL  •  HÅNDBALL  •  INNEBANDY  •  TENNIS  •  ALLIDRETT

Konsernsjef i FERD gir 2.4 millioner til Ellingsrud IL

Da konsernsjef Morten Borge i investeringsselskapet Ferd presenterte selskapets økning  i egenkapitalen i 2023 på 2.8 milliarder kroner, var det flere av de store riksdekkende  mediehusene som ville ha tak i ham. Likevel valgte Borge å ta turen tilbake til sine røtter på Ellingsrud for å lage en reportasje med Akers Avis Groruddalen og Ellingsrud IL.

Borge er en ekte Ellingsrud-gutt og vokste opp her på 80 og 90-tallet. Han er nå veldig glad for å kunne kan gi noe tilbake til stedet ha vokste opp i form av denne gaven fra firmaet ha er konsernsjef i.

Vi takker FERD for denne uvurderlige gaven!

Les mer i disse artiklene i lokalavisa Groruddalen

Årets største påskeegg fra FERD

Nå vil konsernsjefen gi tilbake til Groruddalen